Ce este BlackCab?

BlackCab este cel mai nou serviciu de transport din București, un serviciu accesibil, fiabil și agreabil. Este un serviciu premium de transport la tarife de taxi convențional.

1Black Cab este un serviciu de taxi?
Este un serviciu de taxi personalizat, cu autovehicule premium și cu șoferi manierați, eleganți și educați.
2Cum se numește acest serviciu?
Acest tip de servicii este oferit în toate marile orașe ale lumii. În România se numește Black Cab. În New York se numește Sedan Service, în Londra se numește minicab, iar în Paris se numește VTC- Voitures Turism avec Chauffeur-Vehicul cu Șofer pentru Turism.
3Este legal acest serviciu?
Acest serviciu, reglementat de legislația română, a apărut din anul 2006 și a fost numit "transport de persoane în regim de închirere", iar normele lui au fost aprobate de Ministerul Afacerilor și Internelor, alături de cele care guvernează taximetria, rent-a-car-ul și transportul de mărfuri în regim de taxi.
4Care este diferența între Black Cab și un taxi convențional?
Black Cab nu are aparat de taxat și nu preia comenzi de pe stradă. Black Cab preia doar comenzi nominale făcute prin intermediul multiplelor metode de comandă, pe care le punem la dispozitie gratuit. Black Cab îți pune la dispoziție o multitudine de servicii extra, cum ar fi închirierea pe oră, ca să te bucuri liniștit de o seară la restaurant sau la un concert, preluare personalizată din aeroport sau gară sau serviciul de Wait and Return pentru cazurile când ai nevoie să ajungi la o destinație dar și să te întorci înapoi. O altă diferență este imaginea, vector foarte important în afaceri dar și în plan personal. Știm acest lucru și îți oferim autovehicule noi, elegante și discrete în trafic, iar șoferii au ținută business și sunt întotdeauna amabili și la dispoziția ta. Toti șoferii noștri sunt vorbitori de limba engleză.
5Cum pot afla prețul exact pentru o cursă?
Foarte simplu. Vă deschideți un cont la noi și introduceți o cerere de călătorie în aplicația noastră pentru mobil ori pe site sau la numerele de telefon afișate.
6Cum îmi deschid un cont?
Descărcând aplicația de mobil pentru android sau iphone direct de pe site sau căutând Black Cab sau Miiles în AppStore sau Google Play. Deasemenea poți crea un cont și direct prin pagina noastră web. Vei primi o cursă în plus gratis la activare!
7Dar până atunci îmi puteți spune un cost aproximativ?
Tariful minim al unei curse pentru public este de 14 Ron. Având în vedere ca atuul nostru principal este confirmarea prețului înainte de fiecare cursă, puteți afla exact prețul călătoriei chiar de la momentul rezervării.
8Există abonamente sau oferte personalizate pentru companii?
Desigur. Abonamentele sunt de mai multe tipuri și răspund tuturor nevoilor tale. Cele pentru persoane fizice sau familii se numesc Service Plus, iar pentru companii sunt disponibile două tipuri de abonamente. Mai multe detalii despre tipurile de abonamente găsiți pe site-ul nostru www.blackcab.ro.
9Care sunt beneficiile unui cont prioritar?
Un cont Service Plus vă oferă prioritate în față altor pasageri și servicii suplimentare de plată la termen. Serviciul este tarifat în plus cu o taxă de administrare. Este un produs ideal pentru familii cu mai mulți membri sau pentru cei care au copii sau părinți în vârstă. Black Cab le va asigura transportul în baza unui singur cont.
10Cum pot deschide un cont?
Intă pe site-ul companei www.blackcab.ro și aplică pentru un cont. Vei primi o cursă în plus gratis la activare!
11Dacă deschid un cont prioritar, mai pot folosi și fără cont serviciile Black Cab?
Bineînțeles. Când folosiți pentru prima dată serviciile noastre aveți deja un cont de tip Public. Contul Service Plus este doar un tip avansat de cont, care asigură multe alte beneficii față de contul Public.
12Cum fac acest lucru?
În aplicația mobilă deselectezi opțiunea de Cont și atunci toate rezervările vor trece pe contul Public. Pe website te loghezi cu user și parolă în loc de numărul tau de cont. Prin telefon este de ajuns să ne comunici numărul tău telefonic.
13Ce înseamnă o călătorie Business?
O călătorie Business este un tip de cursă destinat în pricipal corporațiilor, este disponibilă limitat publicului larg și se efectuează cu autovehicule BMW seria 5 sau Mercedes E Class.
14Cum pot rezerva un autovehicul care să mă ia și să mă ducă la birou zilnic?
Trebuie să-ți deschizi un cont Service Plus și departamentul de rezervări îți va crea automat curse pe 180 de zile.
15Există un sistem de puncte sau bonficație pentru cei care folosesc regulat acest serviciu?
Da, iar acest program a fost implementat începând cu anul 2014.