Contract Utilizator

CONTRACT UTILIZATOR Contract între Utilizator și BlackCab
Contract între utilizator (Utilizator, dvs.) și BlackCab Systems S.R.L. (BlackCab, KidsCab, Miiles, noi).
Va rugăm citiți cu atenție acești termeni și condiții contractuale (Condiții Contractuale și Termeni & Condiții) înainte de a utiliza pagină de internet BlackCab (Site). Site-ul va este oferit de BlackCab Systems S.R.L., cu sediul în București, Sector 3, Str. Ion Ghica, nr. 4, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/8834/2018, C.I.F. (Vat Number) 39517925, deținătoarea licenței de transport nr.1054135 din 28.05.2013 , res@miiles.com. Va rugăm să notați că toată corespondența privind Serviciul de Relații cu Clienții va trebui trimisă la această adresă.
Acceptarea Termenilor & Condițiilor Utilizând acest Site
Sunteți de acord în totalitate cu Termeni & Condiții și cu clauzele acestui contract , fără nici o altă restricție. Dacă nu sunteți de acord cu unul din punctele descrise, nu puteți utiliza acest Site în nici un fel. BlackCab va pune la dispoziție un sistem automat care vă oferă posibilitatea de a caută și verifică disponibilități pentru diferite servicii de transport și vă permite să efectuați rezervarea dorită. Puteți alege dintr-o multitudine de servicii din Site, având posibilitatea de a efectua rezervări de mașini sau direct de pe Site, cât și plata acestor servicii prin intermediul sistemului de plăți on-line, prin cash sau prin factură
BlackCab acționează ca și:

1. Furnizor de servicii de software BlackCab acționează ca propietar al unei platforme software pentru serviciile de închiriere în regim de transport, așa cum sunt ele definite în Termeni și Condiții art. pentru terți utilizatori, cum sunt: companii de închiriat mașini, indivizi, persoane fizice autorizate, companii , alții (Furnizori de Servicii de Transport). In aceasta calitate, BlackCab nu actioneaza ca transportator sau ca furnizor de servicii de transport, astfel platforma BlackCab poate fi folosita pentru a solicita astfel de servicii altor terti
2. Companie de Transport Miiles acționează ca Furnizor pentru Serviciile de Transport, așa cum sunt ele definite în Termeni și Condiții art 4. Informațiile publicate pe Site Miiles oferă prin intermediul Site-ului informații cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugăm notați că informațiile publicate pe Site pot fi modificate oricând. Este necesar să verificați cu Miiles direct, că informațiile apărute pe Site sunt de actualitate. Miiles nu garantează că informația de pe Site (incluzând, dar fără limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul să corectăm erorile (corectabile) de îndată ce ne sunt aduse la cunoștință. Termenii Și Condițiile acestui Contract Orice rezervare efectuată pe Site va fi considerată drept intenția dvs. de a achiziționa un serviciu de transport turistic de la Furnizorul de Servicii de Transport. Dacă cererea dvs. va fi acceptată, veți primi un e-mail de confirmare de la BlackCab și va intra în vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt în funcție de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii de Transport. Termenii și condițiile Furnizorului de Servicii Transport se vor aplica adițional condițiilor acestui contract și sunt prezente la www.miiles.ro, www.blackcab.ro si www.kidscab.ro Anulări/Modificări În cazul în care doriți anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achiziționat (și Furnizorul de Servicii Transport permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informă în scris sau telefonic BlackCab despre intențiile dvs. În anumite cazuri este posibil să nu puteți anula sau modifică anumite servicii de transport sau va trebui să respectați anumite cerințe pentru aceste acțiuni. În eventualitatea modificării unei rezervări (incluzând, dar fără a se limita, anulări, restituiri de sume, schimbări de nume), BlackCab își rezervă dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezultă din această acțiune. Aceste taxe diferă față de taxele impuse direct de către Furnizorul de Servicii Transport și ele sunt descrise în Termeni și Condiții .
Plata: Nu se accepta alte modalitați de plată în afara celor prezentate pe Site . În anumite cazuri, detaliile cărții dvs. de credit pot fi transferate către procesatorul autorizat de Carduri. BlackCab nu-și asumă nicio obligație de a mijloci serviciile de transport în cazul neplătii integrale a serviciilor comandate. În orice situație, sunteți responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor de transport comandate. Plata se poate efectua cu principalele cărți de credit recunoscute și prezentate detaliat pe Site. BlackCab își rezervă dreptul de a procesa suplimentar un preț pentru servicii suplimentare, cum ar fi: timp de așteptare suplimentar, taxe de parcare, stopuri adiționale sau modificării ale călătoriei, care pot să apară la momentul efectuării cursei și sunt la cererea Utilizatorului. În acest caz, veți fi informat despre majorările aplicabile. BlackCab își rezervă dreptul de a transfera costurile generate de penalizările de charge back. Dacă rezervarea dvs. este platită cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervăm dreptul de a cere o autorizație scrisă din partea acelei persoane. În cazul în care emitentul cărții dvs. de credit o cere, BlackCab își rezervă dreptul de a trimite informații sau alte documente de călătorie la adresa cerută. În plus, pentru a minimiza efectele încercării de fraudare a cărții dvs. de credit, înainte de a emite documentele de călătorie, ne rezervăm dreptul de a efectua – prin intermediul procesatorului de plați on-line – verificări aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. și o copie a cărții de credit, precum și un extras de cont recent. Toate tarifele și taxele pot suferi modificări.
Utilizarea Site-ului
Miiles nu este responsabilă pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul și nici pentru eșecurile generate de carența acestor aptitudini. BlackCab nu garantează că Site-ul nu poate fi afectat de viruși sau alte actiuni care pot genera defecțiuni sau alte pierderi. Obligațiile utilizatorului Sunteți de acord să respectați următoarele obligații incluzând (fără a se limita): - responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau numele dvs . - aveți vârsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice - garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs., sau membrii calatoriei. - neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase. - interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii - obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site. Interzicerea accesului pe Site-ul BlackCab isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.
Responsabilitatea BlackCab
BlackCab nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor rezervate si achizitionate de pe Site.
Forta Majora
BlackCab nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Miiles sau furnizorii sai. Modificari asupra Site-ului BlackCab poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.
Copyright si Marca Inregistrata
Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului apartin BlackCab. Materialul continut pe Site este proprietatea BlackCab sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate. Numele BlackCab precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale BlackCab sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari.Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.
Confidentialitate
Termenii politicii de confidentialitate a BlackCab sunt prevazuti in acest contract si in Politica de confidentialitate. Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre Miiles sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a BlackCab Politica de Securitate Miiles utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. BlackCab se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a BlackCab . Achizitiile online nu mai sunt de mult o noutate. Daca veti alege sa platiti cu cartea de credit, detaliile cartii dvs. de credit sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita. BlackCab utilizeaza tehnologia Secure Socket Layer (SSL) care asigura proceselor de achizitionare online prin intermediul cartii de credit, o securitate marita.?Modificari ale Termenilor si Conditiilor BlackCab isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.
Legea guvernanta
Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si BlackCab si este guvernat de legile din Romania, iar sediul procesul este la adresa BlackCab.