Exploreaza avantajele Kidscab!

Alege cea mai buna solutie de transport pentru copilul tau!.
 • KidsCabSigur

  Toti ne dorim siguranta copiilor nostri atunci cand nu ne sunt alaturi.Aici, la KidsCab, intelegem acest aspect. Astfel avem soferi bine instruiti si orientati catre conducerea preventiva si in siguranta. De fapt soferii nostri, zi de zi transporta VIP-uri, celebritati si delegatii ale Guvernului Romaniei. Ni s-a oferit privilegiul de a avea in portofoliu acesti clienti, tocmai datorita calitatii serviciilor si a sigurantei pe care o oferim.
 • KidsCabDiscretie garantata

  Datorita naturii afacerii noastre, intotdeauna vom garanta discretia, clientilor nostri. Soferii nostrii, vor sti doar numele mic si adresa de unde va prelua copilul sau unde il va lasa de fiecare data. In eventualitatea in care va fi nevoie, sau vor fi intampinate dificultati, veti fi contactat de catre colegii nostrii de la Head Office, aceiasi colegi care vor oferi indicatiile dumneavoastra soferului.
 • KidsCabPunctual si de incredere

  Ne asiguram intotdeauna ca soferii nostrii ajung la timp la destinatie. Copilul dumneavoastra trebuie sa ajunga la timp la scoala si de aceea personalul nostru va alege intotdeauna ruta optima, astfel incat sa fie evitate aglomerarile din traficul de dimineata. Facem acelasi lucru si petru drumul de intoarcere, si in felul acesta copilul dumneavoastra va ajunge acasa inaintea colegilor sai. Asadar va avea mai mult timp pentru lectii!!!
 • KidsCabConfortabil si spatios

  Flota noastra noua ne permite sa oferim varful de lux si confort pentru copiii dumneavoastra. Daca au nevoie sa nu-si piarda energia pe drumul spre scoala sau au nevoie sa se relaxeze la intoarcere, soferii nostrii se vor asigura ca ei vor experimenta toate acestea si se vor simti minunat. Ce mai asteptati? Nu trebuie decat sa ne contactezi pentru un abonament !
 • KidsCabSoferi verificati

  Toti soferii nostrii au cazierele judiciare verificate si au experienta in transportul copiilor
 • KidsCabMonitorizare GPS 24/7

  Flota noastra este echipata cu dispozititive de urmarire prin GPS, permitand urmarirea vehiculului in timp real. Facem asta constant si actualizam informatiile la fiecare 5 secunde. Poti stii in orice moment unde se afla copilul tau.
 • KidsCabConfirmare prin SMS

  Ca si parinte, vei primi confirmare prin SMS cand copilul este preluat de acasa si lasat la scoala dimineata, si la fel si dupa-amiaza. In felul acesta va asiguram linistea!
 • KidsCabSistem simplu de rezervare

  Toate rezervarile dumneavoastra sunt preluate in timp real de sistemul nostru. Utilizam un sistem de booking de ultima generatie care deja este implementat cu succes in mai multe tari europene. Sistemul preia si organizeaza minutios fiecare cursa asigurand alocarea soferilor si a masinilor astfel incat sa nu existe intarzieri.
 • KidsCabRezervari online

  Puteti rezerva foarte usor abonamente sau calatorii ! Puteti face asta pe site-ul nostru : http://www.kidscab.ro sau descarcand aplicatiile noastre de pe App Store sau Google Play, in functie de sistemul de operare al telefonului. Poti incepe acum sa-ti faci propriile rezervari!
 • KidsCabMasini impecabile

  Flota KidsCab este alcatuita din vehicule Skoda Octavia model 2013, bine intretinute, pentru a indeplini cele mai inalte standarde in ceea ce priveste serviciile si imaginea. Skoda Octavia a obtinut calificativul 5 stele la testele de siguranta NCAP. Astfel copiii dumneavoastra vor calatori in siguranta
 • KidsCabExpertiza in domeniu

  Compania mama, Miiles (http://www.miiles.ro) detine o experienta de 10 ani in transportul de persoane, atat in Romania cat si in strainatate, si datorita succesului in domeniu, am introdus noul serviciu KidsCab pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostrii. Acestia au fost atat de impresionati de calitatea servciilor noastre incat ne-au rugat sa facem acelasi lucru si pentru copiii lor. Asadar, iata-ne, dupa 10 ani tragem linie si transportam cel mai important lucru pentru dumneavoastra : COPIII
 • KidsCabSoferi vorbitori de limba engleza

  Angajam doar soferi vorbitori de limba engleza in mod fluent, asigurandu-ne ca, in drumul spre casa, copilul dumneavoastra are sansa de a exersa in conversatii liba straina pe care o invata. Doar prin practica poti atinge perfectiunea!

Rezerva un KidsCab.
Cea mai potrivita alegere pentru copilul tau!

Contact